Atentie!continut mare de prostie…

Vom incepe de acum studiul pe baza specimenelor de timp animalier…fosta emisiune Monica…psiholoaga noastra draga de pe Prima Tv…a invitat o data mai demult niste „cartofi” ca sa faca un circ de zile mari…vom observa(daca stati sa vedeti pana la capat videoul) ce se va intampla…cei doi gigei sunt invitati pentru ca au niste probleme cu stapanirea nervilor si se supara din orice…ca sa para mai smecheri…ei poarta niste ochelari la 5 lei din piata Obor(presupun)…Ei bine,draga noastra Monica psiholoaga mai invita si doi „pugilisti”(pe care in video ii numeste „boxeri”-a nu se confunda cu chilotii)care arata vai de mama lor…numai „boxeri” nu se numesc aia…pana la urma se incinge o „bataie” care se vede ca e regizata…bine ca emisiunea asta nu se mai difuzeaza.”Astia`s boxeri?Astia boxeri ma?”

Reclame

1 Response to “Atentie!continut mare de prostie…”


  1. 1 laura iunie 25, 2007 la 6:39 pm

    eu cred ca aia erau boxeri(chiloti)si ma bucur ca au scos emisiune asta ca oricum ocupa programul degeaba….nu stiu cine s-ar uita la asa ceva….in rest super marfa mircea…te sustin 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Dodeskaden

Ce-ati facut cu nebunii din gari ? Macar ei n-aveau limba de cirpa. Saci cu piine,sudoare,tigari si tacerea complice si tirfa. I-au cam tras spre polul lor cald institutele de binefacere ? Le-au extras de sub teasta smarald, i-au papat chiar în faza de coacere ? Om-vagon, bou vagon, palid tren cu baloturi de sila si ura. Sint copilul din Dodeskaden cu ziare aprinse în gura.

Arhive

Top Clicks

  • Niciunul

Contact

mail : mircea@metronom.ro mircea.ioan@gmail.com
profm live
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: