Branza si ouale

De ce le place femeilor sa bea Orangina?Pentru ca lor le place sa (se) agite…Atat de rau incat uneori le vezi facand ca trenul din simplul motiv ca si-au pierdut rujul sau ca nu le sta bine nuanta de creion cu care s-au dat pe la ochi…si iti ia ceva timp sa le convingi ca nu e asa…

Eh bine…azi am sa dau cateva idei…gen perla unei profe cinstite: „E voie numai ca mintea sa-ti fie ca parasuta…nu si altceva”…asa draga mea…si cum vezi dumneata mintea ca parasuta?…adica aiurea-n tramvai punerea asta in propozitie…mai bine o zicea pe fata…”Lasati fetelor dorinta de stitivoice si puneti burta,sau altceva,pe carte”.

Asa…mi-am amintit de plangerea unei tipe,care din pura intamplare imi este si cea mai buna prietena,asupra unor lucruri ce cad din cer…ma intelegeti?prea bine!Imi spunea ca a fost atacata,in mod subtil de catre niste „pardalieni” de cocalari,cu oua…si mai tarziu cu cartofi…”Bine draga…si tigaia unde ti-a fost in aceste momente??”

Reclame

0 Responses to “Branza si ouale”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Dodeskaden

Ce-ati facut cu nebunii din gari ? Macar ei n-aveau limba de cirpa. Saci cu piine,sudoare,tigari si tacerea complice si tirfa. I-au cam tras spre polul lor cald institutele de binefacere ? Le-au extras de sub teasta smarald, i-au papat chiar în faza de coacere ? Om-vagon, bou vagon, palid tren cu baloturi de sila si ura. Sint copilul din Dodeskaden cu ziare aprinse în gura.

Arhive

Top Clicks

  • Niciunul

Contact

mail : mircea@metronom.ro mircea.ioan@gmail.com
profm live
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: